Close
mail us

Írjon nekünk!

Az Ön emailcíme

Close
lock and key

Regisztráció a ridikul.tv oldalra, a kommenteléshez

Az Ön emailcíme

A megadott emailcímet titokban tartjuk, de oda küldjük a regisztrációs emailt!
A két jelszónak egyeznie kell, az emailcímnek igaznak kell lennie, a becenév szinte bármi lehet.

Close
lock and key

Jelentkezzen be a kommenteléshez.

Account Login

400! Adásba kerül: 2015. június 11.

Elérkeztünk a 400. jubileumi Ridikülhöz. Mai adásunk különleges lesz, és a legizgalmasabb történeteinkből szemezgetünk. Felfedjük a kulisszatitkokat és 9 vendégünk mesél az adással kapcsolatos élményeiről. Itt lesznek velünk a legnagyobb rajongóink. A hölgyek közül: Tordai Teri, Béres Alexandra, Sándor Orsi. A férfi tábort erősíti: Harsányi Levente, Verebély Iván és Borbély Zoltán. A közönség legaktívabb tagjai: Kocsikné Juhász Ágnes, Szeréna Scheubeck és Jászainé Fekete Judit.

Mai adásunkban nagyon sok vendégünk fogadta el a meghívásunkat, akik egyben Ridikül rajongóink is. Első körben hölgyvendégeink, második körben olyan hölgyek, akik a legaktívabb nézőink, mesélnek a Ridiküllel kapcsolatos élményeikről. S végül három olyan férfi vendég, akik valamilyen formában szintén kötődnek a műsorhoz. De a jól ismert Ridikül főcímdal előadóit is a stúdióban köszönthetjük. Mihályi Réka, Group'N Swing zenekar énekese, megtisztelőnek érzi, hogy a daluk vált a Ridikül főcímdalává, a műsornak köszönhetően országos ismertségre tettek szert. 

A hölgyvendégeink közötti kapocs a Ridikül babák. Tordai Teri, Jászai Mari-díjas színésznő számára a legnagyobb ajándék az volt, amikor a Ridikülben Anyák napja alkalmával megjelentek a lányaik, mindenkinek könnyes lett a szeme. Úgy érzi ebben a műsorban minden itt születik. Két fiú és egy kislány unokája van, úgy gondolja nagymamának picivel könnyebb lenni, mint szülőnek. Béres Alexandra, fitneszedzőt meglepetésként érte, amikor a stáb a gyermeke születését követően egy pelenkatortával lepte meg. Közel volt a szüléshez, amikor itt volt az egyik adásban, nagyon jó tanácsokat kapott. De az is emlékezetes volt, amikor a "Sztárom a párom" című adásban férje volt itt, és ő volt az egyik meglepetésvendég. Sándor Orsi, műsorvezető, modell mind a kétszer négyhónapos terhesen volt a vendégünk. 14 és egy 4 hónapos kisbabája van. Ez egy kétemberes feladat, 12x etet, 6x altat, így szüksége van segítségre.

Szeréna Scheubeck, Münchenből érkezett, Erdélyi születésű, de Németországban él. Első perctől kezdve nézi a Ridikült, mindenről tud, mindent elolvas. Úgy érzi, a Ridikül összekapcsolja a magyarságot, telefonlánc indult, témát adnak az embereknek. Jászainé Fekete Judit törzsközönségnek tartja magát: szerinte közérdekű, értékorientált, fantasztikus gondolatok jelennek meg. Sokszor megerősítést, inspiráló új gondolatokat kap a munkájához. Kedvenc vendége Bagdy Emőke, Kokas Katalin és Lux Ádám. Úgy érzi, a műsor példaképeket mutat fel. Kocsikné Juhász Ágnes, a békéscsabai Ridikül Szalon vezetője elmondása szerint amióta a Group’N Swing énekli a főcímdalt, azóta nézi a műsort. Az embereknek példaképek kellenek, ez a műsor ilyen személyeket mutat be. Legjobban a fordított adásokat szereti. Harsányi Levente humora és mentalitása az abszolút kedvenc.

Verebély Iván, színész, komikus 399 adást látott, úgy érzi, ez az a színtér ahol találkozni tud a társadalom azon rétegeivel, amire már alapvetően nem lenne energiája. Szerelem alakult ki a Ridikül iránt. Vitray Tamás a nagy és az utánozhatatlan műsorvezető, nőben számára Gabi testesíti meg ezt a személyt. Pásztor Erzsi a kedvenc szereplője. Borbély Zoltán, ügyvéd szerint kevés olyan műsor van, ahol egy témát ilyen bőven ki lehet fejteni. "A kapuzárási pánik, avagy a férfi klimax" a kedvenc adásai közé tartozott, Hrutka Jánost szintén nagyon jó volt látni az adásban. Harsányi Levente, műsorvezető elmondása szerint fantasztikus Gabival beszélgetni, humorosan hozzáteszi, olyan Gabi nőben, mint ő férfiban. Szerinte a Ridikül összehozza a társaságot, azokat akik eddig nem találkoztak. Badár Sándor személye a kedvence, akinek a jelenléte mindig üdítő.

Még többet a Ridikülről..

A műsor indulása után 2014. március 13-án elindult a Ridikül Magazin is, amelynek egyre nagyobb az olvasói tábora. Ez a hetilap az aktuális hét adásaira épül, továbbgondolja a műsor témáit. Mind a magazinnak, mind magának a műsornak külön honlapja van, ahova a nézőink megírhatják véleményüket, szereplőjavaslataikat, s a nézőközönség közé is itt szoktak jelentkezni. Az ridikul.tv oldalára felkerülnek a gyakran ismételt kérdések, idézetek, a főzős tematikájú oldalakkal kapcsolatos receptek. Továbbá beszámolunk a Ridikül Szalonokról is, amelynek száma, nagy örömünkre, folyamatosan növekszik. Egy remek kezdeményezés, amelyen bárki részt vehet, az időpontokról is a honlapon lehet tájékozódni. Ezek az estek szintén 3-4 vendégre épülnek és a műsor témáit szövik tovább. Az ország szinte összes pontján megjelentek már. Minden nézői levélre, kérdésekre válaszolunk, és továbbítjuk Jakupcsek Gabriellának és a stábtagoknak is. Kíváncsiak vagyunk véleményükre továbbra is! 

Köszönettel tartozunk minden kedves Nézőnek, Olvasónak, Kommentelőnek, Levélírónak, hogy velünk tartottak! A holnapi, utolsó adást követően legközelebb augusztus 31-én várjuk Önöket a képernyők elé!

Tíz hozzászólás

Yohan Yorio Bruma
2015. június 11. 11:24:11
Jónapot Kivánok, szeretném kérdezni hogy felmerűlhetne egyszer olyan műsor ahol Szulák Andi és Jakupcsek Gabi a műsorvezető együtt??? a rajongó tábora kéri ezt,
Kovacsne horvath Margit
2015. június 11. 17:57:55
Gabikam, gyereknek is ismertelek, edesanyadnak nem kozvetlen, de kolleganoje voltam.Aponak imadtam a humorat, kozvetlenseget es emberseget. Benned ugyanezek a tulajdonsagok megvannak amit szinten nagyon szeretek. A musorod csodalatos, a temak, a meghivott vendegek es nem utolso sorban ahogy egy-egy musor vendegeinek a helyzetet szivvel-lelekkel ateled, es megprobalsz segiteni. A mai 400.musor a koronaja volt az eddigi adasoknak!! Tovabbi nagyon sok sikeres adast kivanok es nagyon jo egeszseget Neked , Edesanyadnak es a Csaladnak!!! Nagyon sok tiszt