Close
mail us

Írjon nekünk!

Az Ön emailcíme

Close
lock and key

Regisztráció a ridikul.tv oldalra, a kommenteléshez

Az Ön emailcíme

A megadott emailcímet titokban tartjuk, de oda küldjük a regisztrációs emailt!
A két jelszónak egyeznie kell, az emailcímnek igaznak kell lennie, a becenév szinte bármi lehet.

Close
lock and key

Jelentkezzen be a kommenteléshez.

Account Login

Titkok férfiaknak Amit minden férfi tudni szeretne, de sosem merte megkérdezni... Adásba kerül: 2014. április 09.

blog post image

A nőkkel kapcsolatban jó néhány dolog örökös kérdőjel a férfiak agyában. Beszélgetésünk során lerántjuk a leplet számos női tulajdonságról, megmagyarázzuk olykor-olykor előforduló viselkedésünk okát. Vendégeink, Balázsovits Edit, Zsadon Andrea és Kováts Adél görbe tükröt tartanak önmaguk és a többi nő számára is. Ezután kíváncsian várjuk meglepetés férfi vendégünk gondolatait!

„A nő olyan, mint egy teástasak. Nem tudhatod, milyen erős karaktere van, míg bele nem mártod forró vízbe.” (Eleanor Roosevelt)

Vajon értik Önök, kedves férfiak, hogy a pillanat nálunk miért jelent több percet? Megértik, hogy órákon át tudunk töprengeni azon, hogy a halványvajszín, a krémszín vagy a törtfehér lesz-e a legmegfelelőbb? Vagy hogy miért életbevágóan fontos a lakás átrendezése időnként? S ha valamit, amire semmi szükség nincs, féláron megszerzünk, az miért jó vétel?

Mi, nők leggyakrabban az életkor, a testsúly, valamint a melltartó és ruha méret tekintetében füllentünk. Érdekes női paradoxon, hogy mindig van valami bajunk, gyakran panaszkodunk, mégis magasabb az átlagéletkorunk, mint a férfiaknak. Mindig megtartjuk a régi szerelmeink emlékeit, de társunknak ezt nem tűrjük el, sőt, jó érzékünk van ezeknek a kiszimatolására.

Balázsovits Edit színésznő nem tartja magát tipikus nőnek, mégis megvannak azok az apró női szokásai, amelyek általában idegesítik a férfiakat. Elmondása szerint a férje nagyon toleráns ember és nem szokta ezeket a dolgokat felemlegetni neki.

Zsadon Andrea színésznő, énekesnő saját bevallása szerint nem szereti az egyhangúságot, a tömegbe simulást és tesz is ezek ellen. Mindehhez persze gyakran szükség van egy új cipőre, egy sokadik kis fekete ruhára.

Kováts Adél színésznő élete tele van érthetetlen női szokásokkal.  Szerinte a házasság egy szövetség, és az is a felnőttség része, hogy nem terheljük mindennel a másikat. Nagyon fontosnak tartja az időzítést, azt, hogy mit mikor mondunk el társunknak.

Bálint András színész, színházigazgató felesége, Deák Krisztina filmrendezőként foglalkozik olyan dolgokkal, amelyek András számára érthetetlenek. Mivel színházigazgatóként folyton döntenie kell – nagyra értékeli, ha otthon a felesége hozza meg a mindennapi döntéseket. A nagy dolgokban viszont András dönt.

A legidegesítőbb férfi szokások

Vajon milyen viselkedések idegesítenek fel legjobban bennünket, nőket? Néhány dolog valószínűleg nagyon. Ilyen többek között a szelektív hallás, a „nekem mindegy” válaszok, vagy az időhúzás, amikor minden ráér még, mert úgyis megoldódik. Ilyen a hímsovinizmus, az a fajta lenéző magatartás, ami bennünk, nőkben igen erős ellenérzést vált ki. Aztán mikor nem vallják be, ha tévedtek. Ugye ismerős? A technikai analfabétizmusról már ne is beszéljünk. Jól esne, kedves férfiak, ha hamarabb észrevennék, hogy bánt minket valami, és ha nem tekintgetnének folyton jobbra-balra, mikor – nagyritkán – együtt megyünk valahova. Apróságok, igaz? Ezek fejében mi is szívesebben figyelünk oda apró bűneinkre…

„A mai nő táskája sűrített mása az életének: van benne személyi igazolvány,
munkaadói igazolvány, gépkocsivezető-jogosítvány, slusszkulcs,
lakáskulcs, esetleg a szeretője lakásának a kulcsa is,
cigaretta, gyufa vagy öngyújtó, rúzs, púder, szempillafesték,
zsebnaptár karikázott számokkal, fejfájás-csillapító,
zsebkendő az orrnak, zsebkendő a rúzsnak, fésű, manikűrkészlet,
soroljam tovább? Mindig mindenre készen, teljes fegyverzetben..." 
(Szilvási Lajos)

Még nincs hozzászólás

Én hozzászólok!